За нас

“Нашата концепция е високо качество и коректност с разумни цени и препоръки.”

През 2004г. е създадена строителната  фирма „ КАЗАКОВ” ЕООД.  Фирмата е регистрирана в Централния  Професионален  Регистър на Строителя – СTРОИТЕЛНАТА КАМАРА.

Фирмата се занимава с проектиране, строителство  на жилищни сгради, офиси, хотели, еднофамилни къщи, етнографски, ваканционни селища, също така продажбата им и инвестиции в недвижима собственост. С консултации в строителното предприемачество – закупуване на терени и консултации по ипотечно кредитиране. Сграден Мениджмънт / Управление на имоти/ – охрана, поддръжка, плащане на данъци, такси, застраховки, представляване на собственика пред общината, предоставяне на услугата – детегледачка както и почистване на сградите ,техните общи части и басейн (ако има такъв), изграждане на охранителни  системи ( видеонаблюдение, алармени системи  и сигнализации )  на  апартаменти, кьщи, жилищни  комплекси, хотели.

Ние успешно работим в областта както на архитектурното проектиране , строителството, недвижимите имоти /покупко-продажба, консултации/ така и във външния и интериорния (вътрешния ) дизайн на сградите (апартаментите) по изпитаните канони на ФЪН ШУЙ.

Реализираме в срок и с желано качество предпочитанията на клиента по отношение на цялостно изграждане и реконструкция на недвижимо имущество.  Защитаваме вашите интереси и сме Ваш инвеститорски контрол във Вашите финансови начинания. Работим с препоръки и се стараем съвместния бизнес да е началото на едно приятелство – наи добрата реклама за нас!